plexiglas

Resultaten voor plexiglas

Plexiglas / Acrylaat borden op maat bestellen.
Acrylaat is transparant materiaal dat voor diverse binnen en buitentoepassingen gebruikt kan worden. Het acrylaat kan voorzien van een opdruk aan de achterzijde op een folie met opdruk aan de voorzijde. Wij raden aan de plaat over de gehele oppervlakte enkel achter te bedrukking af te werken met wit.
aquarium
PLEXIGLAS Online-Shop.
PLEXIGLAS and all terms marked with on this website are registered trademarks of Evonik Industries AG or one of its subsidiaries. Evonik is a worldwide manufacturer of PMMA products sold under the PLEXIGLAS trademark on the European, Asian, African and Australian continents and under the ACRYLITE trademark in the Americas.
huisnummerbord
Plexiglas is lichter en sterker dan gewoon glas Dubbelglas-Weetjes.nl.
Plexiglas is weliswaar steviger dan glas, maar aan de oppervlakte zachter, en daardoor gevoeliger voor krassen. Bovendien wordt plexiglas meestal ook niet gebruikt op plaatsen waar veiligheid voorop staat, omdat het kunststof minder bestand is tegen hitte, en bovendien brandbaar.
fotolijst 20 x 15
Foto achter plexiglas.
UV-print op Magneetfolie. Retailverpakking op maat. DTP / Opmaakservice. Home FOTO ACHTER PLEXIGLAS foto achter plexiglas. Foto achter museum plexiglas. Topkwaliteit in foto veredeling: echte foto afdrukken verlijmd tussen plexiglas en aluminium sandwich plaat Dibond met op de achterzijde rondom 2cm ophangprofiel.
acryl set
Wereldkaart op plexiglas.
Ons dierenrijk plexiglas. Voor de allerkleinsten plexiglas. Ons dierenrijk 2 plexiglas. Kleine vriendjes plexiglas. Perkament krachtig groen plexiglas. Dansende dieren plexiglas. Continenten en zee├źn plexiglas. Voor de peuters plexiglas. Alle landen pastel plexiglas. Gekleurde inkt splash plexiglas. Tekst zwart plexiglas.
wikkelfolie praxis
Plexiglas Sign en display Drukwerk Drukkerij Koopmans, kwaliteit drukwerk.
Plexiglas 5 mm. Home / Drukwerk / Sign en display / Plexiglas 5 mm. Uw foto of file geprint in de allerhoogste kwaliteit op 5 mm glashelder plexiglas, dat wij voorzien van een blockout laminaat en ophangsysteem. 20 x 20 cm.
rijschool diemen
Foto op plexiglas afdrukken Drukwerkdeal.nl.
Onze mogelijkheden op een rijtje.: 5 mm plexiglas: de fotoafdruk wordt direct op 5 mm plexiglas geprint, afgewerkt met dek-wit, waardoor je er niet doorheen kunt kijken. 20 mm plexiglas fotoblok: de fotoafdruk op special fine art wordt geplakt achter 20 mm plexiglas.
achterwand keuken
Plexiglas sokkels zuilen van plexiglas ook op maat in kleur.
Deze transparante thermoplast is beter bekend onder de naam plexiglas. Hier maken wij prachtige sokkels van. De voordelen van plexiglas ten opzichte van glas zijn: licht van gewicht, het versplintert niet, het laat meer licht door dan glas. Een nadeel is wel dat plexiglas zeer gevoelig.
glaszetter zaandam
Plexiglas of Polycarbonaat.
Dan is Plexiglas de beste keuze. Plexiglas is van zichzelf stijver en blijft daardoor vlakker. Als u een plaat Plexiglas en Polycarbonaat op dezelfde dikte vergelijkt, dan zult u zien dat de Plexiglas plaat stijver en vlakker is. Polycarbonaat is van zichzelf iets flexibbeler.
tafelzeil transparant
Plexiglas bedrukken goedkoop online Pixartprinting.
Het mooiste drukresultaat op plexiglas. Plexiglas is een geweldig materiaal om te bedrukken voor decoratieve of promotionele doeleinden. Kleuren komen op Plexiglas briljant over en afbeeldingen krijgen een indrukwekkend diepte-effect. Plexiglas bedrukken is een van de specialismen van Pixartprinting. Onze geavanceerde printtechnologie zorgt ervoor dat de unieke mogelijkheden van dit materiaal volledig tot hun recht komen.
douchewand

Contacteer ons