foto achter plexiglas

Resultaten voor foto achter plexiglas

Foto verlijmd achter acrylaat.
Foto op aluminium. Foto op plexiglas. Foto in plexibond. Foto op forex. Foto op hout. Foto op multiplex. Foto op vurenhout. Foto op steigerhout. Foto in luxe fotolijst. Foto verlijmd achter acrylaat. Fotogeschenk scoort 89, uit 10. uit 2991 beoordelingen.
wasmachine
Jouw allermooiste foto op plexiglas Gallery Color.
Wanneer je foto is afgedrukt, wordt deze verlijmd tussen een plaat acrylglas en een dibond plaat tot een foto achter plexiglas. Let op: je foto wordt dus niet op het plexiglas gedrukt, zoals dat vaak wel het geval is bij onze concurrenten.
bewakingscamera
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Verrijk je interieur met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas ook wel bekend als acrylglas afdrukken en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd.
velux
Uw foto's' op acrylglas in unieke galeriekwaliteit WhiteWall.
Bij de UV-directdruk treden zowel bij de noodzakelijke vermijding van lichtverstrooiing als bij de onmiddellijke uitharding van de inkt op het acryl-oppervlak problemen op. Dit gaat ten koste van de scherpte van uw foto en de weergave van de details van uw motief. Daarom geeft de belichting op fotopapier, afgewerkt op acrylglas, een beter resultaat dan de directe acrylglasdruk. Om aan onze kwaliteitsstandaard te voldoen hebben wij daarom gekozen voor fotoafdrukken op echt fotopapier. Onze hoogwaardige fotopapieren presenteren uw foto's' achter acrylglas in zichtbaar betere kwaliteit onze revolutionaire ultraHD-afdruk maakt een maximale scherpte mogelijk.
opbergdozen met deksel karton
Foto achter acryl foto achter plexiglas.
Foto achter acryl. Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het acrylglas plexiglas geplakt. Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creƫert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex glans zonder weerspiegeling.
Foto op Acrylglas maken bij Pixum Jouw mooiste foto achter glas.
Jouw foto achter glas gedrukt. Voor een echt luxe effect met stralende kleuren. Jouw foto wordt direct achter acrylglas gedrukt of op fotopapier ontwikkeld en achter het acrylglas gemonteerd. Het acrylglas is 5 mm tot 10 mm dik met gepolijste randen en creert een bijzondere diepte-effect.
Foto achter plexiglas C Print achter plexiglas Starfoto.
Je bent hier: Home / Producten / Foto achter plexiglas C Print achter plexiglas. Foto achter plexiglas C Print achter plexiglas. 22 februari 2015 door Vicky van Rooij. Een galerie uitstraling krijg je met een StarSec; een C-print Lambda foto achter plexiglas verlijmd, met achter de foto dibond.
Foto achter plexiglas.
Foto achter museum plexiglas. Topkwaliteit in foto veredeling: echte foto afdrukken verlijmd tussen plexiglas en aluminium sandwich plaat Dibond met op de achterzijde rondom 2cm ophangprofiel. Met de techniek van het plexen krijgen fotoafdrukken een extra dimensie met briljantere kleuren, optimaal contrast en dieptewerking.
Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas Liquid Gloss.
Home Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas. Wat is Liquid Gloss anders dan plexiglas foto en acryl foto. Door de dikke kristalheldere vloeibare glanslaag / liquid gloss met de hand over je foto te gieten ontstaat een heel mooi diepte effect.

Contacteer ons