foto achter plexiglas

Zoeken naar foto achter plexiglas

Foto op glas tip Je foto op glas vanaf 895.,
Met een foto op glas van Fotoopglasland bent u verzekerd van een scherpe en heldere print, opgekleefd achter plexiglas. Wij verkopen geen goedkope uv-directdruk prints maar hoge kwaliteit fine-art achter plexiglas. Meer over een foto op plexiglas. Foto op plexiglas bestellen.
www.wiz-pub.com
Foto achter acrylglas Kunstwerkjes met mooie dieptewerking CEWE.
Tipp: Die Abholung Ihres Produktes im Geschäft ist deutlich günstiger! Bitte wählen Sie Ihren Bestellweg.: in der Filiale abholen. per Post erhalten. Product Prijs Levertijd. Foto achter acrylglas 10x15cm incl. Foto achter acrylglas 10x15cm incl. Foto achter acrylglas 13x18cm incl.
wasmachine
Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas Liquid Gloss.
Home Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas. Wat is Liquid Gloss anders dan plexiglas foto en acryl foto. Door de dikke kristalheldere vloeibare glanslaag / liquid gloss met de hand over je foto te gieten ontstaat een heel mooi diepte effect.
slaapzak
Een foto op plexiglas bestel je bij posterXXL.
Verrijk je interieur met een foto op plexiglas. Laat jouw foto op plexiglas ook wel bekend als acrylglas afdrukken en ervaar de glanzende kleuren en het indrukwekkende diepte-effect dat hierdoor ontstaat. De acrylglasplaat is 4 mm dik en de foto zit hier als het ware achter gekleefd.
beste e sigaret
PlexiPhoto verlijmt uw foto achter plexiglas museumkwaliteit in uw huis!
Een afdruk van uw foto verlijmd achter beschermend plexiglas. PlexiPhoto verlijmt al meer dan 10 jaar foto's' en drukwerk op plexiglas. Het beschermt niet alleen uw foto maar zorgt ook voor een lange levensduur. Bovenal is zo'n' verwerkte foto een bijzondere presentatie van uw beeld en heeft het een prachtige museale uitstraling.
woonboerderij te koop groningen
Foto achter Plexiglas.
Een foto achter plexiglas of acrylaat geeft een extra dimensie aan uw werk. Door het 4 mm dikke materiaal ontstaat er diepte en kleuren worden glanzend en sprankelend door de effect van Plexiglas. Wij kunnen Plexiglas op twee manieren leveren.:
Foto achter plexiglas.
UV-print op Magneetfolie. Retailverpakking op maat. DTP / Opmaakservice. Home FOTO ACHTER PLEXIGLAS foto achter plexiglas. Foto achter museum plexiglas. Topkwaliteit in foto veredeling: echte foto afdrukken verlijmd tussen plexiglas en aluminium sandwich plaat Dibond met op de achterzijde rondom 2cm ophangprofiel.
Foto achter acryl.
De kleuren van uw mooiste foto's' worden nog intenser bij een afdruk opgeplakt achter acrylglas. Dit product, ook wel foto op plexiglas genoemd, geeft uw foto dan ook een ongekende dieptewerking. Heeft u een zwart-witfoto? Kies dan het Inktjet Lustre papier achter acryl om nog meer diepte en kracht uit uw foto te halen zonder kleurzweem in de afdruk.
Foto achter plexiglas fineart.
Bij een foto achter Plexiglas verlijmen wij de print direct achter het Plexiglas. Deze methode wordt wereldwijd gebruikt door musea en galerieën waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Uw foto of afbeelding printen wij in de allerhoogste kwaliteit op ultra glad papier.
Foto in glas met verlichting Acrylglas-foto.nl.
Deze kun je dan eenvoudig achter de randen van een foto op plexiglas plakken. De verlichting van plexiglas middels LED heeft nog een voordeel: als je kabels gebruikt, zijn deze niet alleen eenvoudig direct op de achterkant van het plexiglas aan te brengen, ze laten zich ook handig op de juiste lengte snijden.

Contacteer ons