foto op glas maken

Op zoek naar foto op glas maken?

Foto op plexiglas maken voor aan de muur HEMA.
meer informatie over foto op plexiglas. Heb je een mooie kleurrijke foto, dan komt deze heel erg goed tot zijn recht op een plexiglas. De foto wordt op de achterzijde van het plexiglas gedrukt waardoor de glans van het glas mooi over de foto komt. De inkten die gebruikt worden zijn UV bestendig, waardoor je lange tijd kan genieten van jouw foto. Via het ophangsysteem, wat gratis bijgeleverd wordt, kun je het product mooi plaatsen op de gewenste plek. De foto komt op deze manier van de muur af te hangen. Je bestelt al een plexiglas van 20x20 cm, maar kunt tot aan een formaat van 100x75 cm. In de ontwerpmodule is het mogelijk om een collage te maken.
fotostudio rotterdam
Foto op glas tip Je foto op glas vanaf 895.,
Foto op glas. Met een foto op glas van Fotoopglasland bent u verzekerd van een scherpe en heldere print, opgekleefd achter plexiglas. Wij verkopen geen goedkope uv-directdruk prints maar hoge kwaliteit fine-art achter plexiglas. Meer over een foto op plexiglas.
wasmachine
Foto op Glas, uw Foto Achter een laagje Plexiglas.
Bovendien kunt u uw foto op glas nog persoonlijker maken doordat er een keuze is tussen een glanzend plaat Plexiglas en een anti-reflex plaat. Beide platen hebben een beschermende laag die de foto op glas beschermen tegen UV-straling en vuil.
woonboerderij
oude foto vast aan glas. Kassa.
Tweede, met koude. Leg ijsblokjes op het glas en laat die rustig smelten. De koude van het glas zorgt voor enige krimp. Mogelijk precies voldoende om de foto los te maken. Eventueel de foto met glas in een plastiek zak doen en dan in de vriezer.
taxi arnhem
Eigen foto op een lantaarn Blog SmartPics.nl.
Zo weet je zeker dat als je de fotos gaat printen dat de foto precies op het glas past. Ik heb de fotos daarna omgezet naar zwart-wit omdat ik dat veel mooier bij de lantaarn vind passen, maar dit is natuurlijk persoonlijk.
speakerdraad aansluiten
Foto op glas top 10 leveranciers.
Tips fotoboek maken. Fotoboek op fotopapier. HEMA social fotoboek. Interactief digitaal fotoalbum. Foto op canvas. Baklijst foto op canvas. Canvas foto tips. Foto op canvas of hout. Foto op canvas. Foto op linnen / canvas. Kalender of canvas. Foto op hout. Foto op hout tips. Foto op hout. Foto op hout whitewash. Foto op hout of canvas. Review foto op hout. Foto korting acties. Foto op aluminium. Foto op aluminium top 10. Foto op aluminium review. Foto op aluminium. Sublimatie op aluminium. Cadeau met foto. Foto op glas.
Foto op glas v.a. 795! Bestel op Topdoek.nl.
Laat dan nu je foto op glas maken bij Topdoek.nl. Al vanaf 795, heb je een prachtige afbeelding op glas aan je muur hangen. De luxe uitstraling van dit fotoproduct zal je nooit vervelen. Jarenlang zul je plezier hebben van je eigen plexiglas foto.
Foto op glas Plexiglas Echt glas Gehard glas FotoprintXL.
Foto op Gehard glas, ook wel echt glas genoemd 5mm dik. De materialen hebben verschillende eigenschappen en het is daarom belangrijk voor welk doel je de foto afdruk wilt gebruiken. We adviseren je graag bij het maken van je keuze.
Hoe kan ik een foto op glas plakken in 7 korte stappen? Dawnlight.
This entry was posted in Drukkunst, Fotografie and tagged afbeelding op glas, creatief, foto op glas, foto op glas plakken, kunst, kwast, Transcryl. Bookmark the permalink. Hoe kan ik een foto op stof plakken in 12 korte stappen? Wat is Transcryl?
Foto op plexiglas afdrukken Drukwerkdeal.nl.
Foto op plexiglas 20mm fotoblok. Met jouw persoonlijke fotoblok krijgt je bureau, dressoir of tafeltje een trendy uitstraling. De fotoafdruk op special fine art wordt geplakt achter 20 mm plexiglas. Door het dikkere plexiglas, creƫer je een prachtig diepte-effect. De gepolijste randen maken deze luxe fotodecoratie compleet.

Contacteer ons