foto op glas graveren

Zoeken naar foto op glas graveren

spiegel-graveren.
Wij hebben ons als van oorsprong grafisch bedrijf toegespitst op het spiegel graveren. Door onze jarenlange ervaring met grafische vormgeving en ontwerpen, graveren we elke spiegel tot een waar kunstobject. Bij een spiegel graveren we de bovenste laag van het glas weg zodat het logo of de tekst echt in de spiegel wordt gegraveerd. U mailt uw foto, logo en/of tekst en geeft hierbij aan wat voor formaat spiegel u graag gehad zou willen hebben.
manchetknopen graveren
Zo laseren wij uw foto in kristal glas in 3d of 2d YouTube.
Zelf een foto op hout maken Duration: 220. fotomeijerink 357265, views. DIY-pakket: zelf glas graveren Duration: 235. DIY Pakket 11148, views. How to Use KraftyBlok Water-Slide Decal Paper Duration: 333. Delphi Glass Creativity Center 134227, views. 3D Lasergravur 2 Martinaglia Optik AG / Foto in 3D Glas Duration: 502.
graveren
Foto Op Spiegel Graveren Of Laseren? Wij Graveren En Laseren Uw Foto Op Spiegels.
Vul hier uw e-mailadress in en biijf op de hoogte van nieuwe collecties en speciale acties. Fotospiegels Foto Op Spiegel Graveren Spiegel Fotospiegel Foto Spiegel Glas Spiegels Foto Op Spiegel Foto Spiegel Foto Op Spiegel Laseren. 10 redenen waarom u kiest voor Face2Face.:
glas bestellen
Graveren Foto in Spiegel Spiegel cadeau.
You have no items in your shopping cart. Je mooiste tekst, foto, logo of willekeurige afbeelding in spiegel. Voordat we de echte spiegel maken, sturen we je per email een digitaal voorbeeld, zodat je ziet hoe je bestelling eruit komt te zien. Vragen over onderstaande product opties? Klik op het blauwe help icoontje Beschikbaarheid: Op voorraad. Maak je keuze. Maak je keuze. Geen tekst graveren.
sleutelhanger met foto
Fotos in kristal of glas! Foto Linthout.
Laat uw foto in glas graveren of laseren. Het is zelfs mogelijk om een vlakke foto van een gezicht in 3D in een blok glas te laten laseren voor een uniek effect! Maar er is veel meer mogelijk. Een foto op spiegel, op sieraden, aanstekers, penhouders, kaarsenstandaards en nog veel meer.
dubbel glas amsterdam
Laat uw mooiste foto in glas laseren.
Foto in glas: een prachtig aandenken of geschenk. Onze foto in glas producten zijn perfect om uw mooiste en dierbaarste herinneringen op een unieke manier te laten vereeuwigen, of om als cadeau te schenken. Uw geschenk zal gegarandeerd een geweldige indruk maken.
Lasergraveren op verschillende materialen, foto op spiegel of op glas met laser graveren Het Graveerbedrijf.
Een lasergravure kan op vrijwel elk materiaal aangebracht worden. Een tekst, afbeelding, foto en/of logo, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het graveren met laser zorgt voor een permanente markering en is ideaal voor metalen die worden blootgesteld aan hete, natte, schurende of corrosieve omstandigheden. Met de laser kunnen zeer kleine markeringen worden aangebracht en is daardoor uitermate geschikt voor type-platen, barcodes, UID codes en data matrix codes. Geschikte materialen zijn o.a: RVS, aluminium brut en geanodiseerd, kunststof, acrylaat/PMMA, hout, glas en natuursteen.
Glazen Graveren 14 jaar ervaring 100% kwaliteitsgarantie.
Wij zetten deze foto om naar een tekening, zodat het geschikt wordt om te graveren. Glazen gegraveerd met een foto zijn erg leuk als verjaardagscadeau, zeker als ze gegraveerd worden met een foto van een huisdier of van de kinderen. Het cadeau kan dan bijna niet meer stuk. Graveren in het voetje of op de bodem van het glas.
Wij laseren uw mooiste foto in kristal.
Foto Op Kaars. Wij laseren uw mooiste foto in ruim 70 modellen kristal ook 3D. Ons bedrijf houdt zich bezig met het laseren van foto's' in optisch zuiver kristal. In tegenstelling tot graveren wordt bij het laseren binnenin kristal de buitenzijde van het kristal niet beschadigd.
Foto 2D of 3D in kristal glas, spiegels, sieraad, porselein of canvasdoek.
Bestaande foto omzetten naar een 3D portret in kristal om zo uw meest dierbare herinnering voor eeuwig vast te leggen. bestel een foto in kristal glas. Foto op Spiegel. Of te denken aan een foto of logo, geboortekaartje met foto, bruidspaar met foto en handtekeningen van de gasten er omheen op een spiegel gelaserd met eventueel een tekst.

Contacteer ons