foto op glas drukken

Op zoek naar foto op glas drukken?

Foto op Glas en Plexiglas Vergelijken. Korting vanaf 20% Beste Deal.
Wanneer je al een tijdje een foto in je achterhoofd hebt, die je wilt laten uitvergroten op glas dan kan zijn deze aanbiedingen mooi meegenomen. Je kunt de uitvergrote foto eenvoudig op een plek naar keuze ophangen. Veel ondernemers gebruiken dit formaat om hun bedrijfslogo af te laten drukken.
machine stelvoeten
Foto op plexiglas / glas Nú GRATIS ophangsysteem! albelli.
Foto op glas. Als je op een bijzondere manier je favoriete fotos wilt laten afdrukken, dan is een foto op glas een uitstekend idee. Een plexiglas foto heeft een speciale uitstraling doordat de diepte van de kleuren en de scherpte door het materiaal worden vergroot.
davis horloge
Foto op glas bij Pixum bestellen Je eigen foto achter acrylglas.
Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer.
condensdroger
Foto afdrukken op glas Kies voor topkwaliteit stralende kleuren.
Laat je mooiste foto's' bedrukken op glas! Wij drukken afbeeldingen op glas met de modernste 6-kleuren printers, deze kunnen een drukscherpte van tot wel 1440 dpi bereiken. Je foto wordt aan de achterkant op 4 mm stevig floatglas bedrukt; dit geeft een prachtig effect en een waanzinnige dieptewerking.
Artist
Foto op plexiglas maken voor aan de muur HEMA.
of haal het op in een winkel. Heb je een mooie kleurrijke foto, dan komt deze heel erg goed tot zijn recht op een plexiglas. De foto wordt op de achterzijde van het plexiglas gedrukt waardoor de glans van het glas mooi over de foto komt.
slotenmaker leeuwarden
Foto op glas bij Pixum bestellen Je eigen foto achter acrylglas.
Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer.
Foto op écht glas afdrukken bij Printit.nl Begin direct! Foto op écht glas afdrukken bij Printit.nl Begin direct!
Vervolgens werken we de foto af met een ondoorschijnende, wit geprinte achtergrond. De gepolijste randen van het glas geven de foto de perfecte afwerking. De foto op echt glas wordt voorzien van een onzichtbaar, zwevend ophangsysteem. Ook geschikt voor buiten!
Foto op glas tip Je foto op glas vanaf 895.,
Foto op glas. Met een foto op glas van Fotoopglasland bent u verzekerd van een scherpe en heldere print, opgekleefd achter plexiglas. Wij verkopen geen goedkope uv-directdruk prints maar hoge kwaliteit fine-art achter plexiglas. Meer over een foto op plexiglas.
Foto op glas top 10 leveranciers.
Een foto op plexiglas is een goed kwaliteitsproduct dat jouw foto laat stralen bij Fotoopglas. Omdat de toplaag van een glasplaat geen zichtbare structuur heeft, worden de details van jouw foto haarscherp afgebeeld. Daarnaast zorgt de glans van een foto op glas voor een heldere weergave van jouw foto.
Foto op glas Plexiglas Echt glas Gehard glas FotoprintXL.
Een print op glas heeft geen structuur waardoor je foto altijd haarscherp afgebeeld wordt. De hoogglans van het glas zorgt voor een mooie heldere weergave van je foto. Een foto op glas is bij ons te verkrijgen in twee verschillende materialen.:

Contacteer ons