foto op glas laten drukken

Resultaten voor foto op glas laten drukken

Foto op plexiglas maken voor aan de muur HEMA.
De foto wordt op de achterzijde van het plexiglas gedrukt waardoor de glans van het glas mooi over de foto komt. De inkten die gebruikt worden zijn UV bestendig, waardoor je lange tijd kan genieten van jouw foto. Via het ophangsysteem, wat gratis bijgeleverd wordt, kun je het product mooi plaatsen op de gewenste plek. De foto komt op deze manier van de muur af te hangen. Je bestelt al een plexiglas van 20x20 cm, maar kunt tot aan een formaat van 100x75 cm. In de ontwerpmodule is het mogelijk om een collage te maken. Hierdoor kan je meerdere foto's' plaatsen op het product. gedrukt met UV bestendige inkten. keuze uit liggend, staand of vierkant formaat. verkrijgbaar in verschillende afmetingen. wordt geleverd met een ophangsysteem. inclusief aluminium afstandhouders. bestellen en bezorgen. meer informatie bestellen en bezorgen. Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen alleen op een Nederlands adres en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze.
https://www.merceriecenter.com/acrylique/109-1323-perle-blanche-lettre-alphabet-5mm-cube.html
Foto op Glas en Plexiglas Vergelijken. Korting vanaf 20% Beste Deal.
Wanneer je al een tijdje een foto in je achterhoofd hebt, die je wilt laten uitvergroten op glas dan kan zijn deze aanbiedingen mooi meegenomen. Je kunt de uitvergrote foto eenvoudig op een plek naar keuze ophangen. Veel ondernemers gebruiken dit formaat om hun bedrijfslogo af te laten drukken.
wasdroger
Foto op glas Plexiglas Echt glas Gehard glas FotoprintXL.
Een print op glas heeft geen structuur waardoor je foto altijd haarscherp afgebeeld wordt. De hoogglans van het glas zorgt voor een mooie heldere weergave van je foto. Een foto op glas is bij ons te verkrijgen in twee verschillende materialen.:
sigaret
Foto op glas bij Pixum bestellen Je eigen foto achter acrylglas.
Zo kun je elke dag genieten van fijne en persoonlijke herinneringen. Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer.
Slaapzakken
Foto op glas tip Je foto op glas vanaf 895.,
Foto op glas. Foto op aluminium. Foto op canvas. Over Fotoopglasland: bij Fotoopglasland kun je eenvoudig je eigen foto op glas laten printen. Foto op glas. Foto op aluminium. Een glasheldere print in kleur, zwart-wit of sepia. Bekijk onze luxe.
woonboerderij friesland
Foto op plexiglas / glas NĂș GRATIS ophangsysteem! albelli.
Als je op een bijzondere manier je favoriete fotos wilt laten afdrukken, dan is een foto op glas een uitstekend idee. Een plexiglas foto heeft een speciale uitstraling doordat de diepte van de kleuren en de scherpte door het materiaal worden vergroot.
Foto op glas plexiglas bestellen Reclameland.
Bij Reclameland kunt u heel voordelig uw full colour afbeelding op stevig 5 mm dik plexiglas laten drukken. Tevens kunnen wij uw foto op glas voorzien van boorgaten en een ophangsysteem, wel zo makkelijk. Voordelen van onze foto op glas.:
Foto op glas top 10 leveranciers.
Een foto op glas of plexiglas laten afdrukken kan het effect van een foto prachtig uit laten komen. De ene foto leent zich er meer voor dan de andere. Kijk dus goed welke foto je op glas laat printen. Op deze pagina 10 leveranciers die je foto op glas kunnen printen.

Contacteer ons