foto op plexiglas groot formaat

Meer resultaten voor foto op plexiglas groot formaat

foto op plexiglas groot formaat - Met MyMoza verwerk je al je fotos tot een foto.
De mooiste dag van je leven vastleggen in een foto. Van het ja-woord tot het feest wordt alles gevangen in jouw fotomozaïek. Gratis hoge resolutie vriendenmozaïek. Hoge resolutie download voor 799., Afdrukken op canvas of HD-metal. Wat zeggen onze klanten. de Rooij 47 Enschede. Vrooms 22 Amsterdam. Veerplas 34 Groningen. Verhoog je Karma. Deel ons met je vrienden. Een kleine moeite, een groot gebaar.
Foto op plexiglas Foto Swager.
Bij Foto Swager kan uw foto op een plexiglasplaat van 3, 6 of 8 millimeter worden gedrukt. Het plexiglas van 3 mm is wat subtieler dan een glasplaat van 6 mm of 8 mm en past daardoor beter bij een niet al te grote foto. Wanneer u uw foto meer body wilt geven, kunt u ervoor kiezen uw foto te laten drukken op een glasplaat van 6 of 8 millimeter. Dit staat bijvoorbeeld prachtig bij een groot formaat foto op glas.
groot canvas doek
HD metal; een foto haarscherp op aluminium.
Hierdoor wordt een printresolutie van maar liefst 2880 dpi bereikt, tweemaal zoveel als bij een afdruk op dibond of plexiglas. Die hoge printresolutie kun je direct waarnemen. Details in de foto zijn duidelijk zichtbaar, en zelfs in de lichte delen van de foto zijn de kleurgradaties zeer vloeiend. Intense en levensechte kleuren op groot formaat.
vitrage gordijnen
FOTO OP PLEXIGLAS Een unieke afdruk van jouw foto YourSurprise.
Info voor je bestelt. Meer informatie over de foto op plexiglas: Materiaal: plexiglas Bedrukking: hoogwaardige fullcolourprint Afmeting: diverse maten Dikte: 5mm Ophangsysteem: aluminium afstandsbussen Extra: om het plexiglas paneel makkelijk op te kunnen hangen zitten er standaard al 4 gaten in de hoeken.
condensdroger
Foto op plexiglas Kunstplaza.com.
Wit of transparant plexiglas? Standaard wordt wit niet geprint op plexiglas. Je kan kiezen om een extra witte laag op het plexiglas te laten printen. Wit meeprinten is aan te raden, als je de plexiglas foto aan de wand wilt monteren.
practicomfort
Onze formaten en afwerkingen YELLOWKORNER.
Dit productieproces zorgt ervoor dat afdrukken in zeer groot formaat ook na lange tijd perfect vlak blijven. Het ophangsysteem met een dikte van 20 mm aan de achterzijde geeft een stevige structuur en zorgt ervoor dat de foto een stukje van de muur hangt. Plexiglas laat de kleuren van een foto beter uitkomen. Deze afwerking kan gecombineerd worden met het opplakken op aluminium of een baklijst.
slotenmaker culemborg
AH Fotoservice.
Foto op plexiglas Plaatprinten.nl.
Afmetingen plexiglas afdrukken. Je kunt zelf tot op de centimeter kiezen hoe groot jouw foto op plexiglas moet worden. De meest gekozen formaten liggen tussen 30 x 45 cm en 80 x 120 cm. Het glas heeft een standaard dikte van 5mm waardoor het ontzettend sterk is.
Plexiglas laten bedrukken?
Groot formaat plexiglas 10 mm dik, 200x250cm, een eyecatcher die hangt in de manage van Tal Milstein Stables onder Brussel. Foto op plexiglas is zeer geschikt als keukenpaneel, de print is warmte bestendig en perfect afneembaar met vochtige doek. Foto op plexiglas geeft foto's' een briljante uitstraling, ook leverbaar met fraaie aluminium afstandhouders.
Productinformatie foto op plexiglas.
Wilt u een nog groter formaat neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Tip: indien u niet weet hoe groot uw foto maximaal afgedrukt kan worden, upload dan uw foto in het bestelproces en wij vertellen het u vrijblijvend. Een foto op plexiglas monteren is eenvoudig en er is keuze uit diverse ophangsystemen.
Foto op plexiglas, ook groot formaat Vanaf 7.95.
Uw fotos uploaden. Groot formaat plexiglas 10 mm dik, 200x250cm, een eyecatcher die hangt in de manage van Tal Milstein Stables onder Brussel. Foto op plexiglas is zeer geschikt als keukenpaneel, de print is warmte bestendig en perfect afneembaar met vochtige doek.

Contacteer ons