foto op glas zelf doen

Zoeken naar foto op glas zelf doen

Hoe kan ik een foto op glas plakken in 7 korte stappen? Dawnlight.
Heb je een foto of afbeelding die je wel erg mooi vind? Zou je er wel eens wat meer mee willen doen? Er zijn meerdere mogelijkheden om de foto aan je vrienden en kennissen te laten zien. Je kan de foto groot uit laten printen op fotopapier, je kan hem op hout laten printen, je kan hem op canvas laten printen, je kan hem op glas laten printen en je kan hem op allerlei metalen laten printen. Je kan hem ook zelf ergens op plakken!
foto op hout voor buiten
foto of tekst op glas zetten tekst Pinterest Olie, Teksten en Knutselen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgend
foto of tekst op glas zetten. Kerst Geschenken Doe Het Zelf Geschenken Creatieve Ideeën Decoupage Goede Ideeën Lichtarmaturen Bruiloften Papieren Lantaarns Deko Printen op gewoon papier. Insmeren met zonnebloemolie en voor het glaasje in houder steken. Afscheids Geschenken Cadeaus Voor Leraren Cadeautjes Juffen en Meesters: Engelengeduld.
gordijnen op maat laten maken
Afbeelding overbrengen op glas Verftechnieken.
Christmas Cookies in de herhaling Zelf armeluiszilver maken in ariadne Brocantespecial. 3 gedachten over Afbeelding overbrengen op glas. Angelika 19/03/2016 om 2101.: Hoi wat voor soort kwast kun je het beste gebruiken bij het insmeren van de foto met transcryl?
vriezer
DIY FOTO OP GLAS EN GLADDE ONDERGROND TRANSFER QUICK DIY YouTube.
Karin Joan 58130, views. Doe het zelf: kaarsen versieren met afbeeldingen Sisier Duration: 750. Maccia.nl Know How To Live It 69443, views. Glas graveren Engraving glass Duration: 555. Creadoely 93088, views. DIY foto op hout afdrukken Judith Verberne Duration: 838.
hema
Laat je geliefde foto's' oplichten met deze PRACHTIGE doorzichtige fotolijstjes TIP! Zelfmaak ideetjes.
Je kan er ook voor kiezen om deze fotos in een lijstje aan je wand te hangen of leuk op een kastje te zetten. Als je echt eens wat creatiefs wilt doen kan je jouw geliefde fotos oplichten met deze PRACHTIGE doorzichtige fotolijstjes. Het is heel eenvoudig om dit te maken en het staat echt heel leuk. Zet een waxinelichtje in de houder en je hebt een prachtige decoratie. Je hebt nodig: Een printer, een paar velletjes Vellum papier doorzichtig papier, te koop bij de boekenwinkel of online, dubbelzijdig tape of lijm en een glazen potje of drinkglas. Stap 1: Print je favoriete fotos uit op het doorzichtige papier. Zo zien de fotos er uit! Pak de potjes. Plak een stukje dubbelzijdig tape aan de zijkant. Stap 4: Snijdt de foto op maat en vouw deze om het glas heen.
DIY budget Zelf een foto op hout afdrukken! Mamablogger.
Vraagje kan ik dit ook op glas doen. Alien van Erkelens. 13 december 2017 / 1335.: Ik heb nu inmiddels 5 keer een poging gedaan. Of ik heb er nog teveel papier opzitten en als ik iets meer mijn best doe dan veeg ik deel van de foto weg.
DIY: 20 ideeën met Mod Podge DIY BLOG hemelsblauw.
Ik heb eerder al eens een DIY gepost waarbij ik gebruik maakte van Mod Podge, deze kun je hier vinden. Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën die je kunt uitvoeren met Mod Podge. Ik deel er vandaag 20 met je! Notitieboekjes opnieuw bekleden bron. Foto op canvas bron. Foto op hout bron. Zelf Pod Modge maken bron. Kruidenlepels uh labels maken bron. Glas kleuren bron.
Eigen foto op een lantaarn Blog SmartPics.nl.
Nu kan je de foto omdraaien en op het glas leggen niks laten drogen. Dus met de foto naar boven en de achterkant die je ingesmeerd hebt naar beneden, op het glas. Daarna strijk je hem glad met bijv. Zodat er geen vervelende luchtbelletjes onder zitten. Als dit allemaal klaar is plaats je de glaasjes met fotos weer terug in het windlicht of de lantaarn. Wel met de geprinte foto aan de buitenkant! Kaarsje aan of lampje aan en klaar. ik gebruik in mijn lantaarns altijd nep kaarsen, dus op batterijen. Gebruik je dat niet, laat dan de kaars niet branden als je weg gaat. Pas op met vuur! kan het alleen met slaolie? Geen idee, ik heb het geleerd met slaolie en nooit iets anders geprobeerd. moet ik niks lijmen? Nee, je hebt geen lijm nodig. Als je de bovenstaande stappen volgt kan het eigenlijk niet misgaan. laat het papier niet los? Bij, mij staat het al jaren en heeft het nog nooit losgelaten. Ik heb dit blog geschreven om andere te inspireren om wat leuks met fotos te doen. Ik heb het zelf van internet gehaald, het is dus niet mijn eigen idee.

Contacteer ons