foto plexiglas groot formaat

Meer resultaten voor foto plexiglas groot formaat

foto in foto - De mooiste dag van je leven vastleggen in een foto.
Zonde om al die momenten te vergeten. Met MyMoza verwerk je al je fotos tot een foto. Upload je fotos en onze fotomozaïek app maakt er in 20 seconde een persoonlijke fotomozaïek van. Leuk als cadeaus of als aandenken voor jezelf.
Foto op canvas, dibond aluminium of plexiglas Anne Weidinger producten.
Ik beschik over een uitgebreid assortiment aan producten zoals afdrukken op groot formaat, canvas, dibond en plexiglas. Vanwege mijn achtergrond als grafisch vormgever en mijn opgebouwde netwerk kan ik zeer scherpe tarieven hanteren. Afdrukken op fotopapier. 10 x 15. 13 x 19. 15 x 20. 20 x 30. 30 x 30. 30 x 45. 40 x 40. 60 x 40. 70 x 50. 90 x 60. 100 x 75. Foto op aluminium dibond. meer opties
foto op canvas groot
FOTO OP PLEXIGLAS Een unieke afdruk van jouw foto YourSurprise.
Info voor je bestelt. Meer informatie over de foto op plexiglas: Materiaal: plexiglas Bedrukking: hoogwaardige fullcolourprint Afmeting: diverse maten Dikte: 5mm Ophangsysteem: aluminium afstandsbussen Extra: om het plexiglas paneel makkelijk op te kunnen hangen zitten er standaard al 4 gaten in de hoeken.
vouwgordijnen ophangen leenbakker
Lamineren Directdruk Welke procedure voor mijn foto? myphotobook.
De lievelingsafmeting van onze klanten voor de foto achter Acrylglas is het formaat 60x40 cm. Het past gegarandeerd aan iedere muur en is toch groot genoeg om jouw lievelingsfoto fraai in scene te kunnen zetten. Dankzij de combinatie van de Acrylglasplaat en je foto op premium fotopapier straalt jouw foto een prachtige intensiteit uit.
condensdroger
Foto op Plexiglas DrukwerkMAX Plexiglas Drukken.
Door het eigenschap van PMMA-plexiglas krijgt de foto een extra dimensie en geeft het geheel een ruimtelijk gevoel. Om je foto op plexiglas te kunnen produceren, is het belangrijk dat je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Deze hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. Controleer of je bestand is opgemaakt op het juiste formaat.
labradoodle mini prijs
Foto op plexiglas Plaatprinten.nl.
Afmetingen plexiglas afdrukken. Je kunt zelf tot op de centimeter kiezen hoe groot jouw foto op plexiglas moet worden. De meest gekozen formaten liggen tussen 30 x 45 cm en 80 x 120 cm. Het glas heeft een standaard dikte van 5mm waardoor het ontzettend sterk is.
slotenmaker delft
Foto op plexiglas Kunstplaza.com.
Wit of transparant plexiglas? Standaard wordt wit niet geprint op plexiglas. Je kan kiezen om een extra witte laag op het plexiglas te laten printen. Wit meeprinten is aan te raden, als je de plexiglas foto aan de wand wilt monteren.
Foto op Plexiglas op maat 30% Korting en Snelle Levering! Foto4art.
Plexiglas schilderij zonder ophangsysteem kunt u gebruiken om verlichting achter aan te brengen. Inspiratie en Realisatie. Foto op plexiglas all you need is love. Foto op plexiglas Handgetekende dieren hipsters. Foto op Plexiglas Bamboe. Foto op Plexiglas Stadion. Foto op Plexiglas.
Foto op plexiglas, ook groot formaat Vanaf 7.95.
Uw fotos uploaden. Groot formaat plexiglas 10 mm dik, 200x250cm, een eyecatcher die hangt in de manage van Tal Milstein Stables onder Brussel. Foto op plexiglas is zeer geschikt als keukenpaneel, de print is warmte bestendig en perfect afneembaar met vochtige doek.
Plexiglas of aluminium Pixum helpt je bij het vergelijken.
Of wat dacht je van jouw trouwfoto op die prachtige zomerse dag in juli? Foto's' komen werkelijk tot leven door lichtval en de werking van het glanzende Plexiglas. Ideaal dus voor de meer klassieke huishouden met een authentieke stijl. Foto's' afdrukken op Aluminium, stoer rustiek. Een andere mogelijkheid om jouw foto's' op een bijzonder en moderne manier af te laten drukken is het gebruik van aluminium. Aluminium is ten eerste ontzettend licht waardoor de foto makkelijk hanteerbaar is, ook wanneer je een groot formaat laat afdrukken.
Plexi FOTO Arijs.
GROOT FORMAAT PRINTEN Reclameborden, stickers, interieurfoto's.' Foto op kwaliteit plexiglas. Die ene, hele speciale foto wil je natuurlijk het liefste elke dag zien. Bestel je foto op plexiglas bij Armascreen en geniet van je foto in stralende kleuren op mooi, strak plexiglas.

Contacteer ons