glas op glas

Resultaten voor glas op glas

HR isolatieglas Glasdiscount.
De HR dubbele beglazing werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop van het daglicht te laten genieten. HR isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele dubbel glas.
Glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT. De aller hoogste kwaliteit.
SOLARWATT Zonnepanelen Glas-glas zonnepanelen. De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT leveren meer rendement op en gaan langer mee. Daarbij zijn ze licht in gewicht en kunnen ze gemakkelijk worden geplaatst. SOLARWATT heeft twee typen zonnepanelen. De traditionele zonnepanelen met een kunststof achterzijde glas-folie en de nieuwe generatie zonnepanelen met een volledig glazen achterkant glas-glas. De glas-glas zonnepanelen. De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur. SOLARWATT heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas.
glas voor kas
Glas Glas zonnepaneel Denim 290Wp monokristallijn.
Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Maandag t/m Donderdag. Vrijdag 08.00 1400.: Zaterdag en Zondag gesloten. Website design H. Alle rechten voorbehouden. Storefront ontworpen door WooThemes. Zoeken naar: Zoeken. Je bekijkt: Denim Glas Glas zonnepaneel 290Wp. 21900, In winkelmand.
voordeur met glas
Innovatie: Glas-glas zonnepanelen Fritts.nl.
Dit glas is vaak gemaakt van zogenaamd floating glas. Hier zit geen anti-reflectie structuur op met als gevolg dat het glas helemaal glad is. Net zoals op je telefoon. Dit geeft de zonnepanelen een glimmend effect wat niet altijd mooi gevonden wordt.
glazen graveren
Glas-glas zonnepanelen, voor en nadelen Zonnepanelen.net.
De frameloze zonnepanelen zien er beduidend anders uit. Het geheel is in feite één stuk glas, met aan de achterzijde de connectoren. In de meeste gevallen zijn deze volledig zwart uitgevoerd. Hoeveel meeropbrengst met glas-glas zonnepanelen? Fabrikanten beweren dat glas-glas zonnepanelen op den duur 25% meer opbrengst hebben.
glazen douchewand
Nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen Zonsimpel.
Brandgedrag glas brandt niet glas-folie versnelt een dakbrand glas-folie is makkelijker brandbaar bijv. Folie raakt sneller beschadigd, bijv. scheurt tijdens het installeren gevaar van elektrische schokken. Weinig reflectie door de reflectiewerende laag, goed geschikt voor vliegvelden, enz. 23 jaar ervaring op het gebied van glas-glas.
glazen salontafel
Glas-folie vs glas-glas WoonwijzerwinkelWoonwijzerwinkel. Glas-folie vs glas-glas Woonwijzerwinkel.
Dit glas is vaak gemaakt van zogenaamd floating glas. Hier zit geen anti-reflectie structuur op met als gevolg dat het glas helemaal glad is. Net zoals op je telefoon. Dit geeft de zonnepanelen een glimmend effect wat niet altijd mooi gevonden wordt.
glazen salontafel
Wat zijn SOLARWATT glas-glas zonnepanelen? De Solar Store.
Bij glas-glaspanelen speelt dat probleem veel minder. Glas is namelijk ondoordringbaar en dus grotendeels immuun voor de bovengenoemde problemen. Glas-glaszonnepanelen zijn een stuk slijtvaster, wat tot uiting komt in de hoge vermogensgarantie van 87 procent na 30 jaar. Voor reguliere panelen geldt meestal een percentage van 80 procent na 25 jaar. Onderzoeken hebben uitgewezen dat de gemiddelde levensduur van de SOLARWATT glas-glaspanelen circa 33 procent hoger ligt dan die van conventionele zonnepanelen. Ook de opbrengst van de glas-glaspanelen van SOLARWATT is verbluffend. De meeropbrengst ligt namelijk zon 5 procent boven de industrienorm. Hoewel de aanschafprijs van glas-glaspanelen hoger is 20 tot bijna 50 procent duurder dan veel gewone zonnepanelen, verdien je dat bedrag op de langere termijn terug door de combinatie van meer opbrengst en een langere levensduur.
glaszetter breda
Elite Line glas glas zonnepanelen SolarWatt Zonnepanelen van Hagitech.
De zonnecellen liggen tussen 2 lagen glas ingekapseld, waardoor deze panelen extreem sterk en stabiel zijn. Door deze opbouw wordt de levensduur extreem verhoogt, en zorgt ervoor dat de veroudering van de panelen minimaal is. Door gebruik te maken van de glas-glas techniek is Solarwatt de enige fabrikant die 30 jaar materiaal en vermogensgarantie geeft op de glas-glas reeks zonnepanelen.
glas folie

Contacteer ons