foto op glas maken met olie

Resultaten voor foto op glas maken met olie

DIY: Foto kaars houder maken Leuk als cadeautje Knutselen Crea'Bella' YouTube.
Doe het zelf: kaarsen versieren met afbeeldingen Sisier Duration: 750. Maccia.nl Know How To Live It 69443, views. DIY FOTO OP GLAS EN GLADDE ONDERGROND TRANSFER QUICK DIY Duration: 325. Craftmama 13939, views. DIY Foto Op Een Kaars Maken Met Een Servet BCWA Duration: 246.
foto van foto maken
foto of tekst op glas zetten tekst Pinterest Olie, Teksten en Knutselen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgend
foto of tekst op glas zetten. Kerst Geschenken Doe Het Zelf Geschenken Creatieve Ideeën Decoupage Goede Ideeën Lichtarmaturen Bruiloften Papieren Lantaarns Deko Printen op gewoon papier. Insmeren met zonnebloemolie en voor het glaasje in houder steken. Afscheids Geschenken Cadeaus Voor Leraren Cadeautjes Juffen en Meesters: Engelengeduld.
jerrycan
Lantaarn van de Action, foto printen op gewoon papier, achterkant insmeren met sla olie, laten drogen tussen keukenpapier en voor de ruitjes van de Pinteres. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Vo
Aan de binnenkant leg je de foto's' met witte kant naar boven neer en vervolgens met olie insmeren. Hierdoor wordt het papier doorzichtig en geeft het een mooi effect als er een kaars in staat! Doe Het Zelftutorial Gefeliciteerd Silhouetten Huizen Je eigen foto op een lantaarn of windlicht. Met deze stappen kun je in een korte tijd die saaie lantaarn opvrolijken met een mooie tekst of een leuke foto. Ik leg het je graag stap voor stap uit. Kerst Geschenken, Doe Het Zelf Geschenken, Creatieve Ideeën, Decoupage, Goede Ideeën, Lichtarmaturen, Bruiloften, Papieren Lantaarns, Deko. Zelfgemaakte Fotolijstjes Versieren Van Fotolijstjes Zelfgemaakte Kaders Foto Ideeën Goede Ideeën Creatieve Ideeën Casamento Cool Ideas Coole Dingen Kaarslichtjes van je eigen foto's! Koop 4 fotolijstjes, een paar velletjes Vellum in de hobbywinkel bij het papier, zoek 4 mooie foto's' uit. Verder: sterke lijm, en een vierkant spiegel-onderzettertje. Print de foto's' op het vellum. Plaats de vellum-foto's' vóór het glas in de fotolijstjes.
buddha to buddha ring
Eigen foto op een lantaarn Blog SmartPics.nl.
Sla olie met een kwastje. Haal de glaasjes voorzichtig uit de lantaarn en maak ze mooi schoon zodat ze stof vrij zijn. Daarna kun je ze te drogen leggen. Wat zijn de stappen? Verzamel op de computer een aantal leuke fotos, de hoeveelheid hangt af van het aantal glaasjes. Maar dit mag natuurlijk ook een mooie tekst zijn of een ander leuk plaatje. Meet vervolgens het glas uit de lantaarn op en snij de fotos op de computer op dat formaat uit. Dit kan het beste met een foto bewerkingsprogramma zoals photoshop, maar ook met Picasa of Gimp.
goedkope cupcake dozen
Afbeelding overbrengen op glas Verftechnieken.
Christmas Cookies in de herhaling Zelf armeluiszilver maken in ariadne Brocantespecial. 3 gedachten over Afbeelding overbrengen op glas. Angelika 19/03/2016 om 2101.: Hoi wat voor soort kwast kun je het beste gebruiken bij het insmeren van de foto met transcryl?
kAdo enZo Ik zag deze fotolantaarns op verschillende. Facebook.
De foto heb ik in het zwart/wit met een gewone printer afgedrukt van tevoren ingesteld op de juiste maat op gewoon printpapier. Daarna wel gelijk op het juiste formaat knippen/snijden. De achterkant van de foto smeer je vervolgens in met olie zonnebloem/olijfolie.
Hoe kan ik een foto op glas plakken in 7 korte stappen? Dawnlight.
Welke materialen heb je nodig? Om je foto of afbeelding op glas te plakken heb je de volgende materialen nodig.: een mooie digitale foto/scan/afbeelding. een bureau of iets van een werkblad dat recht is en een beetje vies mag worden. een bakje of iets dergelijks waar de afbeelding in past. een stuk glas of een spiegel waar je de afbeelding op wil overbrengen. Print de foto/scan/afbeelding uit met de laserprinter op het gewone printerpapier.
foto of tekst op glas zetten decoratie Pinterest Olie, Teksten en Knutselen. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Volgende. Vol
foto of tekst op glas zetten. Kerst Geschenken Doe Het Zelf Geschenken Creatieve Ideeën Decoupage Goede Ideeën Lichtarmaturen Bruiloften Papieren Lantaarns Deko Printen op gewoon papier. Insmeren met zonnebloemolie en voor het glaasje in houder steken. Afscheids Geschenken Cadeaus Voor Leraren Cadeautjes Juffen en Meesters: Engelengeduld.

Contacteer ons