foto op diamant glas

Meer resultaten voor foto op diamant glas

Foto op diamant glas Vakfotografie-Q.
Cafe de Witte 22/11/16. A Local Swim 06/08/16. Foto op diamant glas. Diamant glas geeft een extra heldere look. Geen groene gloed over de foto wat de eigenschap is van gewoon glas. Wordt compleet geleverd met afstandhouders. Kom naar de winkel of stuur uw bestand naar info@vakfotografie-Q.nl. Klik hier voor de prijslijst. T 0174 510 695.
wasmachine
Foto op glas top 10 leveranciers.
Kies je eigen formaat. Big Freddy print je foto op ècht glas. Foto op glas wordt geprint in spiegelbeeld op 6mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkte met een witte achtergrond. Het diamant glas is extra helder hier komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart/ wit fotos door dat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan je foto op plexiglas. Met je foto op echt glas oogt je foto haarscherp en krijgt het een prachtig diepte-effect! Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van je foto.
adverteren op google
foto op Diamant Glas Foto VV.
2D en 3D laseren in crystal. foto op Diamant Glas. Diamant glas met witte deklaag en blinde ophanging. In Diamant Glas zie je niet de groene gloed zoals bij gewoon glas. Diamant glas maakt je foto juist extra helder! De glasplaat wordt met een witte deklaag geprint waardoor hij geschikt is om op te hangen aan iedere kleur muur. Vanaf de gepolijste zijkanten schijnt het licht in de glasplaat. Je creëert zo een fantastisch diepte effect! Je hangt de glasplaat op d.m.v. een zwevend ophangsysteem aan de achterkant. Wij adviseren je om naar de winkel te komen om Diamant glas te bekijken.
slaapzak
Foto op diamantglas Echt glas Big Freddy.
Ben je op zoek naar een materiaal dat je foto extra helder maakt? Foto op diamantglas van Big Freddy laat jouw foto stralen. Een foto op echt glas heeft een kristalheldere glans briljante kleuren en is een elegante presentatie van je mooiste momenten. Jouw foto krijgt een schitterend effect wanneer het licht op de zijkanten van de glasplaat schijnt. Foto op diamantglas is ook voor buiten geschikt. Afwerking subliem en gepolijst. Foto op diamantglas wordt geprint in spiegelbeeld op 4 mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkt met een witte achtergrond. Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van je foto.
e sigaret
Foto op Diamant glas Vakprints Foto van de Worp.
Online 1 uur Printservice. Foto / Film bewerking. This is a placeholder. Foto op Diamant glas. Vorige Artikel 6 van 9 Volgende. Diamant glas heeft kristalheldere glas waardoor briljante kleuren. Ook erg mooi voor zwart-wit zonder groene gleod. Achterzijde heeft een profiel rondom zodat het mooi zwevend aan de muur hangt. U kunt uw bestand sturen naar info@vandeworp grote bestanden kunt u sturen met wetransfer.
woonboerderij te koop friesland
Review foto op echt glas Budgetproof.nl.
Maar toen ze me vertelde dat zij ook fotos afdrukken op écht glas diamantglas en dus geen plexiglas was ik wel heel nieuwsgierig. Dit las ik op de website. Foto op diamantglas wordt geprint in spiegelbeeld op 4mm gehard glas. Daarna wordt de foto afgewerkte met een witte achtergrond. Het diamantglas is extra helder hierdoor komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart/wit fotos doordat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan op plexiglas. Dus bestelde ik heel nieuwsgierig deze foto van mij en mn broertje. Ja mn haar is de juiste kleur dat ligt niet aan de kwaliteit van de foto dit was vlak na mn paarse haar avontuur.
Officiële pasfotos Sneek. Foto op diamantglas.
Click here to edit text. In Diamant Glas ziet u geen groene gloed zoals bij gewoon glas. Diamant glas maakt uw foto juist extra helder. Door de gepolijste zijkanten schijnt het licht in de glasplaat dit creëert een fantastisch diepte effect. U hangt de foto op d.m.v. een zwevend ophangsysteem aan de achterkant. De foto komt ongeveer 15 cm vrij van de muur te hangen. U kunt bij de ophanging kiezen tussen een u-profiel of een kunststof ophangsysteem. Belangrijk Als de breedte van uw foto langer is dan 80 cm kies dan altijd 2x het kunststof ophangsysteem.
Foto op diamantglas foto diamant glas canvas pasfoto fotograaf studio leeuwarden.
In diamantglas zie je geen groene gloed zoals bij gewoon glas. Diamantglas maakt juist je foto extra helder. Vanaf de gepolijste zijkanten schijnt het licht in de glasplaat. Je creeert zo een fantastisch diepte effect. Je hangt de glasplaat op d.m.v. een zwevend ophangsysteem aan de achterkant. De foto komt dan ongeveer 15 cm vrij van de muur te hangen. Je kunt voor de ophanging kiezen tussen een u-profiel of een kunststof ophangsysteem. Bij diamantglas is het duurdere u-profiel een luxe optie maar geen noodzaak.

Contacteer ons