foto printen op plexiglas

Resultaten voor foto printen op plexiglas

foto printen op plexiglas - Afdrukken op canvas of HD-metal.
Maak een fotomozaïek van alle gemaakte foto's' en voel je elke dag nog een beetje op reis. Je maakt honderden foto's' van je baby. Deze kun je allemaal gebruiken om een fotomozaïek te maken. De mooiste dag van je leven vastleggen in een foto.
Foto op plexiglas maken voor aan de muur HEMA.
foto op plexiglas. Met plexiglas komen de kleuren van je foto helder en intens over en ontstaat er een prachtig diepte-effect. Plexiglas vergroot namelijk de scherpte en diepte van de kleuren, waardoor je meer details ziet en je foto haarscherp oogt.
printen op canvas
Foto op plexiglas, ook groot formaat.
Wit of transparant plexiglas? Standaard wordt wit niet geprint op plexiglas. Je kan kiezen om een extra witte laag op het plexiglas te laten printen. Wit meeprinten is aan te raden, als je de plexiglas foto aan de wand wilt monteren.
bcc
Foto op dibond en foto op acrylglas of plexiglas.
Foto achter acryl. Uw foto wordt op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujicolor belicht en daarna achter het acrylglas ook wel bekend als plexiglas geplakt. Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex glans zonder weerspiegeling. Meer informatie Bestellen. Foto op dibond met acryl. U maakt uw foto helemaal af met een fotoafdruk op dibond en een toplaag van acryl. Wij drukken uw foto eerst af op Fuji Glossy of Pearl fotopapier en verlijmen deze vervolgens op 3 mm dibond. Kies voor een afwerking van 3 of 10 mm acryl om uw werk te laten schitteren. Meer informatie Bestellen. Directdruk op dibond. Bent u beginner en heeft u het liever iets minder exclusief? Kies dan voor de directdruk op dibond. Hierbij printen wij uw foto direct op 3 mm dibond, zonder gebruik te maken van fotopapier.
Investment
Foto Op Glas Geprint! Plexiglas VA 647, FotoOpGlas.nl.
Lees alles over onze foto op plexiglas. Foto op Plexiglas. FotoOpGlas.nl is een zusje van CanvasCompany.nl en al jaren lang nummer 1 in fotoprints. Al jaren printen we jouw favoriete foto op plexiglas en die ervaring zie je terug in de kwaliteit!
stoere tafels
Foto op plexiglas bij Pixum afdrukken.
Vervolgens kies je de dikte van het plexiglas en kun je meteen zien hoe de foto er uit zal gaan zien. Bevalt dat, dan is het een kwestie van op de knop drukken en een paar dagen later is jouw foto op plexiglas al in huis.
Je eigen foto afdrukken op plexiglas.
Foto op canvas Foto als tuinposter. 13 x 18 kaart. Foto op plaat. Foto op aluminium Foto op plexiglas Foto op kunststof ZZK. Maatwerk Klikostickers Zelfklevend textiel Naambordjes. Pictoprint 2010-2018 fotoboek printen fotoalbum bestellen zelf fotoalbum maken disclaimer algemene-voorwaarden privacy policy links.
Foto op plexiglas / glas Nú GRATIS ophangsysteem! albelli.
Foto afdrukken op plexiglas. Een foto afdrukken op plexiglas is iets waar je niet snel spijt van krijgt. Printen op plexiglas levert een bijzonder resultaat op dat bijvoorbeeld de portretfotos van je kinderen en andere familieleden nog mooier laat uitkomen.
Jouw allermooiste foto op plexiglas Gallery Color.
Wanneer je foto is afgedrukt, wordt deze verlijmd tussen een plaat acrylglas en een dibond plaat tot een foto achter plexiglas. Let op: je foto wordt dus niet op het plexiglas gedrukt, zoals dat vaak wel het geval is bij onze concurrenten.

Contacteer ons