foto op glas

Meer resultaten voor foto op glas

foto in foto - De mooiste dag van je leven vastleggen in een foto.
Zonde om al die momenten te vergeten. Met MyMoza verwerk je al je fotos tot een foto. Upload je fotos en onze fotomozaïek app maakt er in 20 seconde een persoonlijke fotomozaïek van. Leuk als cadeaus of als aandenken voor jezelf.
Foto op Plexiglas goedkoop Plexiglas Foto Aanbieding: vanaf 10.
Uw glanzende foto-afdruk op plexiglas zorgt dat zowel intense kleuren als zachtere tinten schitteren. Uw plexiglas foto past prachtig in elke kamer. Het kaderloze ontwerp voegt meer diepte toe en zet het perfect in scène. Versterk dit effect met ons ophangsetje, dat niet zichtbaar is wanneer de foto op plexiglas opgehangen wordt.
foto graveren in glas
Foto Op Glas Geprint! Plexiglas VA 647, FotoOpGlas.nl.
Kies jij voor jouw foto op glas voor een plexiglas plaat van 3, 5 of 10 millimeter? Kies voor een subtiele foto op 3 mm glas of een foto met iets meer body op een glasplaat van 5 of 10 mm.
foto op broodtrommel
Foto op plexiglas / glas Nú GRATIS ophangsysteem! albelli.
Foto op glas. Als je op een bijzondere manier je favoriete fotos wilt laten afdrukken, dan is een foto op glas een uitstekend idee. Een plexiglas foto heeft een speciale uitstraling doordat de diepte van de kleuren en de scherpte door het materiaal worden vergroot.
achterwand keuken glas
Foto op Helder Plexiglas afdrukken? Nu 20% Valentijnskorting! Photogifts.nl.
Binnen 3-5 dagen thuis. Home Foto op Plexiglas Plexiglas Helder. Foto op Plexiglas Helder. Sfeer van echt glas. Wit wordt transparant. 6 mm dik plexiglas. TIP Wit wordt niet geprint. Wil je het wit van je foto behouden? Kies dan Foto op Plexiglas Wit.
foto graveren in glas
Foto op glas top 10 leveranciers.
Ze printen de foto op het glas met een hoogwaardige print techniek met inkten die zonder problemen hechting verkrijgen op gehard glas. Daarnaast gebruiken zijn CE gecertificeerd gehard veiligheidsglas. Jouw foto wordt bij Fotoprintxl afgedrukt op 5 mm dik glas.
foto bedrukken op glas
Foto op plexiglas Groot en klein formaat! Fotogeprint.
Een foto op plexiglas is stijlvol en uitermate geschikt om zowel binnen in vochtige ruimtes als in de buitenlucht te hangen. Bij Fotogeprint kun je eenvoudig een upload van je gewenste print sturen, waarna onze printspecialisten de kwaliteit voor je controleren. Professionele fotocontrole vooraf. Direct op het glas geprint.
Foto op Plexiglas groot formaat met 30% KORTING! Nikkel Art.
Directdruk achter acrylglas van 5mm Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring Geschikte ophangsystemen tijdens het bestelproces te kiezen Foto op plexiglas groot formaat. Foto op plexiglas glans. Glanzend plexiglas is niet hinderlijk glanzend, maar weerkaatst wel een beetje en maakt de foto op deze manier nog unieker en opvallender.
Foto Op Plexiglas Binnen 24 uur gedrukt Fotofabriek.
Het is dus niet echt van glas gemaakt maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect als glas. Het wordt daarom ook vaak een foto op glas genoemd. Het voordeel van een foto op plexiglas is dat dit veel lichter en sterker is.
Foto op plexiglas afdrukken Drukwerkdeal.nl.
Foto op plexiglas 5 mm. Foto op plexiglas 20mm fotoblok. Foto op plexiglas 5 mm. Ons meeste bestelde plexiglas product. Het ruimtelijk effect van je foto wordt versterkt door de optionele RVS afstandhouders, die je met pluggen aan de muur schroeft.
Foto afdrukken op glas Kies voor topkwaliteit stralende kleuren.
Daarna wordt je foto op glas, dat tot op de millimeter nauwkeurig op de drukpers wordt overgebracht, afgedrukt. Na de kleurendruk en de witafdruk wordt je foto aan onze lamineerafdeling met een grootformaat-lamineerapparaat op de achterkant met witte folie gelamineerd.

Contacteer ons