zwart wit foto op plexiglas

Resultaten voor zwart wit foto op plexiglas

Foto op Plexiglas groot formaat met 30% KORTING! Nikkel Art.
Verdere informatie over onze levertijden vindt u hier Levertijden. Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge. Foto op plexiglas in groot formaat. Foto op plexiglas Havana in zwart wit. België Belgique Duitsland Frankrijk Nederland Oostenrijk Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk Zwitserland. Foto op Plexiglas.
Zwart wit fotografie
Foto op Plexiglas op Uw maat 30% KORTING! Foto4art.
Deze flatbed UV-plotters hebben een hoge fotografische printkwaliteit, een nauwkeurige positionering en een groot werkgebied. Verder gebruiken wij bij het printen van uw foto op plexiglas een werktafel van 305, x 25, meter, waardoor wij alle ruimte hebben om uw foto op de beste manier af te drukken. Foto op Plexiglas fiets. Foto op Plexiglas fiets. Foto op Plexiglas Bamboe. Motieven in de kijker. In het ijs. Meest verkochte foto's.' Oude verlaten gebouwen. Rood, zwart, wit.
zwart wit posters
Foto Op Plexiglas Scherpste afdruk VA 746, FotoOpGlas.nl.
Wij printen namelijk niet een foto of afbeelding op glas, maar op plexiglas, wat volgens officiële termen polymethylmethacrylaat transparante thermoplastische kunststof heet. Eenvoudiger gezegd, is het hetzelfde materiaal als perspex en acrylglas / acrylaat. Dit materiaal is een supersterk en transparant soort plastic, dat een stuk minder breekbaar is dan echt glas. Wanneer je bij ons bestelt, printen wij je perspex foto achter glas. Omdat de kleur wit niet geprint kan worden, voorzien wij de achterkant van een witte beschermlaag.
woonboerderij te koop zuid holland
Zwart-wit kunst aan de muur.
109 Canvas 75x50cm. Zwart, wit wit Rob van Heertum. 92 Canvas 60x60cm. Berlijn in Black and White Mark de Weger. 86 Canvas 50x75cm. Snowing Andres Miguel Dominguez. 96 Canvas 75x50cm. Samen op Station Den Bosch Reinier van de Pol. 77 Canvas 75x50cm.
Zwart wit fotografie
Foto op plexiglas / glas Nú GRATIS ophangsysteem! albelli.
Een Foto op plexiglas kopen bij albelli betekend dat je kiest voor de ultieme topkwaliteit van een marktleider in Nederland op het gebied van het online creëren van fotoboeken, persoonlijke ansichtkaarten, fotokalenders en fotoafdrukken op bijzondere materialen zoals onder meer plexiglas.
Foto op plexiglas Je mooiste foto op plexiglas!
De foto op plexiglas wordt in spiegelbeeld aan de achterkant geprint om zo de inkt te beschermen. Hierbij kan ervoor worden gekozen om wit mee te printen of om wit niet mee te printen. Indien wit niet mee geprint wordt, ontstaat diepte in de foto, wat een bijzonder 3D-effect geeft.
Foto op plexiglas afdrukken Foto-op-canvas.net.
Dit is alleen mogelijk als wij naast de gebruikelijke CMYK ook wit drukken. Door de witdruk wordt de fotoafdruk op de achterkant afgesloten en wordt hij in twee parallellagen aangebracht. De foto achter glas af te drukken heeft het voordeel dat de kleurlaag direct op glas wordt aangebracht. Andere producenten plakken posters op de achterkant, die in de loop der jaren loslaten. Foto op plexiglas is voordelig.
Exclusive fotokunst op plexiglas Umo Art Gallery.
Er is de mogelijkheid om de fotokunst te verlijmen op plexiglas, of om deze in te lijsten met een passe-partout. Uw favoriete foto aan de wand. Van een bruisende boulevard van Miami, een blik in het leven van de Mongolische jager tot een kunstwerk van de Hollandse Meesters.

Contacteer ons