foto op glas diy

Resultaten voor foto op glas diy

Diy: champagneglazen voor je bruiloft.
Champagneglazen kunnen op zich zelf al mooi zijn maar de champagneglazen kunnen altijd een leukere look krijgen. Wij hebben een paar DIY ideeën waardoor je champagneglazen voor je bruiloft nóg mooier worden en hierdoor ook echt een eyecatcher op je trouwdag!
seo copywriter
DIY Fotolijst met 3D-hartjes voor moederdag Huis Van Belle.
DIY Fotolijst met 3D-hartjes voor moederdag. Nog maar heel even en dan is het moederdag. Vroeger op de basisschool maakte je altijd een cadeautje voor moederdag maar als je wat ouder wordt dan doe je dat vaak niet meer. Maar een zelfgemaakt cadeau blijft toch wel heel leuk en speciaal.
haar
Magazine 50plusser.nl.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie. Word gratis lid, bekijk de voordelen! Foto van de Dag. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Ontdek de andere kant van Hongarije in Debrecen.
grote vouwgordijnen
Foto in Glas.
Terug Bekijk alle artikelen Uitvaart thema's' Inspiratie Gastbloggers Quotes Gedichten. Terug Actueel As Aandenken Bloemen en aankleding Bourgondisch Catering DIY Ecologisch Film Fotografie Kaarten Bedankjes Kinderuitvaarten Locaties Modern Muziek Ontspanning Romantisch Rouw bij kinderen Rouw bij volwassenen Rouwvervoer Speeches Traditioneel Uitvaart in beeld Uitvaartverzekering meer Uitvaartzorg rituelen Urnen, kisten monumenten. Terug Bekijk alle leveranciers Afscheidskunst Asbestemming Begraafplaatsen Bloemen Catering Crematoria Decoratie Erfrechtadvies Eventplanner Fotograaf Grafmonumenten Herinneringsproducten Hospitality Juweliers Kisten Locaties Mediation Muziek Nazorg Notaris Ontruiming Opbaren en Verzorgen Opleidingen Ritueelbegeleiding Rouwbedankjes Rouwcoach Rouwkaarten Rouwvervoer Sieraden Sweet Tables Taxaties Uitvaartspreker Uitvaartzorg Urnen Videograaf Wades. Terug naar overzicht. Foto in Glas. Foto in glas: een prachtig aandenken of geschenk. Onze foto in glas producten zijn perfect om uw mooiste en dierbaarste herinneringen op een unieke manier te laten vereeuwigen, of om als cadeau te schenken.
cd rippen naar mp3
DIY: Fotolijstje met zwevend palmblad Seashells n Kettlebells.
Hoe ga je te werk? Verwijder met een stofdoek vingerafdrukken op de binnenkant van het glas. Kies een goed stuk van het blad uit en zorg ervoor dat het in je lijstje past. Niet te klein maar ook niet te groot! Zorg dat je blad in je lijst past. Start met je eigen creatieve proces. Ellen boog de onderste blaadjes in 45 graden en vlocht ze door de andere blaadjes heen zie linkse foto.
slotenmaker tilburg
Eigen foto op een lantaarn Blog SmartPics.nl.
Meet vervolgens het glas uit de lantaarn op en snij de fotos op de computer op dat formaat uit. Dit kan het beste met een foto bewerkingsprogramma zoals photoshop, maar ook met Picasa of Gimp. Zo weet je zeker dat als je de fotos gaat printen dat de foto precies op het glas past.
Foto op hout zelf maken Badschuim.
Dit is echt weer een leuke die je huis zeker op een originele manier zal opvrolijken: je eigen foto op hout! Voor huisjekijken schreef ik deze DIY, maar ik wil hem ook heel graag delen met mijn eigen lezers. Hieronder een stappenplan zodat jij hem ook kan maken.:
DIY Een pannenkoekplant stekken WonenCo.
Als het goed is heb je nu een los pannenkoekplantje zoals op bovenstaande foto. In dit geval een exemplaar met weinig tot geen wortels. Dat is geen enkel probleem. Zet de nakomeling in een glaasje water zodat het wortels kan ontwikkelen. Een klein plantje kun je gerust twee weken in het water laten staan. Ververs wel regelmatig het water! Wil je voorkomen dat de blaadjes in het water drijven? Leg een satéprikker op het glaasje en hang dan het plantje in het glas.
De Transfermarker Simpel en Puur.
Waar kan ik nog 2 stuks van die Transfer markers kopen. Wij willen daar ook iets met een foto en tekst doen. Graag hoor ik van jou of, dit nog kan. Kristel Bastiaanse op 22 maart 2016 om 1308.: Ik lees uw berichtje nu pas. Weet niet of ik al gereageerd heb op deze manier. De Transfermarker is helaas niet meer te koop. De Transfermarker is nu onder een andere naam te koop, namelijk de EZtransfer. Dit is precies dezelfde marker als de Transfermarker, alleen met een andere naam. Deze EZtransfer is te koop in mijn webshop! Kijkt u via http//www.simpelenpuur.nl: DIY daar kunt u de EZtransfer vinden.
Nieuw bij albelli! Je foto op plexiglas. Museumkwaliteit bij jou in huis albelli.
Do It Yourself! DIY Onze 4 ideeën voor zelfgemaakte wanddecoratie. Creatieve wanddecoratie met je eigen fotos. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 5 korting! Schrijf me in. Foto op canvas. Foto op forex. Foto op aluminium. Foto op plexiglas.

Contacteer ons