foto op gehard glas

Op zoek naar foto op gehard glas?

Home Glasdrukwerk.nl.
foto graveren op glas
Foto op snijplank FotoOpHout.nl.
Dan ben jij de reden waarom wij een foto op snijplank in ons assortiment hebben. Onze snijplanken zijn gemaakt van gehard glas, hebben een ruwe toplaag en zijn 100% hygiënisch. Je hebt de keuze uit een grote 39x28 cm of een kleine 28x20 cm snijplank.
gehard glas kopen
Ontwerp jouw unieke glazen klok met foto, logo of tekst Hoezzi.nl.
Glazen klok met foto rond 29 cm. De glazen klok rond is gemaakt van gehard glas en is voorzien van een kwarts uurwerk met zwarte wijzers. Jouw persoonlijke ontwerp wordt aan de achterzijde van de klok bedrukt in fotokwaliteit. Door op de groene knop te drukken start je direct met ontwerpen.
gehard glas prijzen
Glazen keukenachterwand met print in Zoetermeer.
Foto met kaneel en citroen. Skyline New York. Wij adviseren, afhankelijk van de situatie, gehard of niet gehard glas, waarbij veiligheid het uitgangspunt is. Wij maken alle gewenste uitsparingen en speciale vormen in eigen productie en slijperij. Wij garanderen dat onze glazen keukenachterwanden bestand zijn tegen hoge temperaturen; bij een grote professionele wokbrander plaatsen wij probleemloos achterlangs een glazen achterwand. Ons montageteam adviseert en helpt u graag! Kosten en levertijd. Doordat een glazen achterwand zeer weinig montage-uren in beslag neemt, is het vaak voordeliger dan tegels. Doordat wij complete glazen achterwanden in eigen beheer produceren zijn wij flexibel met levertijden. Prijsvoorbeeld glaswand keuken. De mogelijkheden voor een bijzondere en persoonlijke glazen keukenachterwand zijn nagenoeg eindeloos. Voorbeelden keukenwanden op maat.
foto graveren in glas
FotolabXL your printing artists.
Opplakken en Finishing. Print op Plexi gehard glas, RVS en hout. Glas / plexiglas.: U kunt uw foto laten afdrukken op plexiglas of echt glas. Qua productieproces zit hier niet veel verschil in. Het enige verschil is, dat glas een mooiere uitstraling heeft, plexiglas blijft toch een kunststof.
Foto op plexiglas maken aanbiedingen, kortingscodes én tips.
Plexiglas wordt ook wel acrylglas of perspex genoemd. In vergelijking met glas, ook met gehard glas, is plexiglas heel wat minder breekbaar. De kleurhelderheid van plexiglas is misschien iets minder dan bij een foto op glas, maar het is een sterke en transparante kunststof die altijd een beetje hetzelfde effect heeft als kristal op het moment dat er licht op valt.
Foto afdruk materialen Foto op glas Fotopapier CanvasprintXL.
Naar fotoprintXL.nl Foto op Fotopapier. Hoge kwaliteit afdrukken op zwaar, 260 grams luster / semi-gloss fotopapier. Foto op Glas. Plexiglas of echt Gehard glas. De foto wordt direct op het glas geprint voor het beste resultaat. Tuinposter met en zonder aluminium frame.
Foto op Aluminium, Glas, Plexiglas, Hout, Forex, Bamboe.
GLAS en PLEXIGLAS. Afgedrukt op glas of plexiglas is je foto haarscherp en met intense kleuren, en krijg je een prachtig, helder diepte-effect. Bij glas wordt de foto direct, in spiegelbeeld, op kristalhelder, gehard diamant glas met gepolijste randen gedrukt.
Foto op glas Plexiglas Echt glas Gehard glas FotoprintXL.
Er zijn maar weinig aanbieders van een foto op gehard glas, dus je bent verzekerd van een uniek product dat niet bij iedereen aan de muur hangt. Wil je meer weten over onze foto afdrukken op gehard glas? Bekijk dan de informatie op de productpagina Foto op gehard glas.
Glas met fotoprint achterwand keuken Wonen.nl.
Je kunt inspiratie opdoen via de Pinterest pagina van Keukenglas. Als je een afbeelding gekozen hebt wordt deze bewerkt met een extra deklaag en aan de achterzijde van de glasplaat gehard kristal glas aangebracht. De foto is op deze wijze goed beschermd en hittebestendig tot 150 graden!

Contacteer ons